Automate your Marketing
with Womplify




 
Tashamiera's FotoPage
Meneroka Keindahan Sulaman Manik dan Labuci
By: Tasha Miera Kelip Kelip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 29-Jun-2009 08:49 Email | Share | | Bookmark
Sesuci Bulan Sabit

 
 
 
Buah tangan sya kali nie baju untuk anak Kak Chik. Saya buat ambil masa 3 hari untuk siap.... lambat sikit...kat rumah ada jamuan mengeratkan silaturrahim Warga Casmaria Blok H.. 2 hari gotong royong masak kawah...
Kate Kak Chik anaknye akan sambung semesta kat UiTM Dungun, kene la buat cepat sikit....
Ade satu lg baju wana merah... kalu dah siap nanti saya post kat sini ....da...da...



Thursday, 25-Jun-2009 07:44 Email | Share | | Bookmark
Menutup kesalahan maid...terbakar baju masa iron

Customer nie... baju dia terbakar sebab maid iron... saya pun buat inisiatif letakkan kuntum-kuntum bunga untuk menutup kawasan yang berlubang... harap-harap tuan punye baju puas hati


Thursday, 25-Jun-2009 05:41 Email | Share | | Bookmark
Tudung Ala 'Datin Seri'

 
 
 
Hasil kerja tangan Cik PeaNut.... kalau kat luar RM55.00 tau....kalau ngan kami... boleh kasi harge kengkawan...kalau nak tau ini la tudung yang macam Siti Nurhaliza pakai tu...
Sory Datuk Siti, pinjam gambar ye...



Wednesday, 24-Jun-2009 08:26 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Pertama dari kak zie

Bintang Hati
 
 
Kak Zie, terima kasih atas kepercayaan... hasil tempahan pertama saya berjaya disiapkan dalam masa 1 minggu... Alhamdulliah... tapi ingat nak touch-up sikit biar nampak mesra gitu...Boleh saya namakan bintang hati tak....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net